Ne demek?

Wiki Article

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına amil olabilir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Kapısı Montajı Ne Yapılır? Her binanın mevla olduğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından yapılmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Antrparantez yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem birhayli firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri hiç bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Memur servis merdivenlerinin hoşgörülüliği en azca 65 cm olmalıdır. Etkili katlı binalarda yangın merdiveni yaygınliği en azca 90 cm, kaçış yolu Yangın Kapısı genliği ise 180 cm'den azca olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve hep binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı rahatliği 120 cm'den azca olmamalıdır.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel perese çabucak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. Hatta çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine ket olabilir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme in evetşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne essah açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın baplarının ve elan birbir hayli yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite sağlandığını öğrenmek üzere gerçek durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıhun tütünın ve ali ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa dek Yangın Merdiveni Kapısı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page